Kontakt med andevärlden

Idag tog jag det första steget in i den mediala världen om man kan säga så. Jag besökte ett medium för första gången i mitt liv, men definitivt inte för sista gången.

Sen jag fick tiden bokad har jag hoppats så jag nästan spruckit. Det jag hoppats på har varit att min morfar skulle komma fram idag. Det finns så mycket osagt där, och så många frågor. Och jag vet att mina föräldrar hoppats lika mycket som jag att det var just han som skulle komma.

Redan under tarotläggningen visade han sig, men han väntade tills efter med att berätta något. Med att visa sig. Men han fanns där hela tiden, och finns tydligen fortfarande med mig.
Tarotläggningen var aningen impornerande kan jag börja med att tala om. Det handlade om dåtid, nutid och framtid, plus att jag ställde egna frågor som jag fick svar på. Hon berättade mycket om mig som person och vad jag känt och känner. Otroligt träffsäkert. Och nej, jag berättade ingenting själv (det klargjorde hon också från början, att jag fick inte ge information).

Sen kom vi till kontakten med andevärlden.

Jag började grina likt ett barn!
Även om jag klev in i hallen med något skeptiska steg så kan jag lova att jag är övertygad om att det finns något efter livet här. Man fortsätter att leva, anden finns kvar och man lever vidare!!

Min morfar kom. Han kom fram när jag satt där. Känslan var helt obeskrivlig. Hon beskrev honom som han var då han levde, hon berättade saker som hon aldrig hade kunnat veta. Det kom fram saker från min barndom, som hade med morfar att göra. Men också saker som jag själv inte visste med säkerhet, så jag fick ringa mamma efteråt för att få det bekräftat. Allt stämde!

Hon berättade hur hans personlighet var, hur han kände och känner, hur hans bortgång var osv. Men också vad han tycker om nuet så att säga, hur vi ska tänka nu.
Nu vet vi att han har det bra. Vi vet att han finns med oss. Han har även valt att finnas med ett av våra barn. Vem låter jag vara osagt, det är ingenting som behöver läcka ut till hela världen. Vad han (sonen det gäller) väljer att göra med det är helt upp till honom ?

Att gå till ett medium var helt klart det bästa jag kunde göra i denna situation!
Och det var helt klart långt ifrån den sista gången!
  • ALLMÄNT
  • 6 visningar

Gillar

Kommentarer