Korv med hår ?!

Efter att ha ätit grytor och så hela veckan, ja med hjälp av cookern, så ville jag göra något annat idag. Personligen älskar jag långkok så cookerns mat är det allra bästa och godaste om man frågar mig - men barnen kan ju tänkas vilja ha lite annat ibland kanske? ;)

Efter att ha varit iväg på förmiddagen, då jag bland annat fyndade en åkpåse inne i stan för ynka femtiolappen (hittade denna i en facebookgrupp och slog till direkt), så behövdes något snabbt och lätt. Varför då inte testa grejjen med spaghetti i korv? Jag smög lite med grejjerna i köket, då barnen inte hade en aning om dagens mat. Och det vart en kul reaktion: Hahaha, kolla korven mamma! Mamma, pappa säger att korven har hår!! Hahaha, kolla den där dååå!

Och ja... det var ju inga matvägrande barn direkt. Två paket korv gick åt i ett nafs - med spaghettin som var instucken i dom... på fyra barn. Simon är inte här och Isabella äter ju inte vår mat än - så ja, det här var populärt! ;)

Eftersom maken fjäskar så pass bra och påstår att jag gör hemgjord pizza bättre än varenda pizzeria som finns - så var jag den där gulliga hustrun som ställde sig och slängde ihop en pizzadeg och serverade oss pizza istället. Korv och spaghetti kändes ju liksom inte som något jag var så sugen på... Men jag vet inte om jag var så sugen på pizza heller direkt. Men det gick ju ner iallafall - "mantagervadmanhaverpizza" som består av en fyllning med färska champinjoner, bacon, rökt kalkon, salami, ost och kebabkött.
Nu sitter jag och funderar på om jag kanske skulle baka något gott till melodifestivalen ikväll? Jag vet inte om jag tror att kvällens program är bättre än förra veckans - men titta måste jag ändå! ;)

Gillar

Kommentarer