Kosttillskott med både kvalitet och shyssta priser!

Inlägget publiceras i samarbete med Topformula

Jag har under de senare åren blivit mer mån och medveten om den här biten med kosttillskott och hur viktigt det är för att jag ska må optimalt. Mycket får man liksom i sig genom rätt och varierad kost, men långt ifrån allt.

Nu vill jag därför tipsa om Topformula - en nätbaserad butik i Norrköping som har ett brett sortiment av just kosttillskott. Svensktillverkat kosttillskott.
Personligen behöver jag dagligen tillskott av b12, D-vitamin och järn, och när man surfar runt på denna sida hittar man både detta och mycket mer.

Allas våra behov ser självklart olika ut, men Topformula har produkter som passar de flesta. De har även ett veganskt sortiment (helt utan animaliskt innehåll) och ett Sportsortiment - lite mer inriktat på sport och träning för dig som proriterar tex muskeluppbyggnad och grym uthållighet.. Hur bra!?
Någonting som jag uppskattar är tillförligheten. Topformula är nämligen ett av få företag i landet som innehar en ISO 22000 certifiering, vilket innebär att de testas årligen gällande livsmedelsproduktion och livsmedelssäkerhet.

Dessa produkter finns endast på nätet och kan alltså inte köpas på andra ställen. Genom att agera både producent, distributör och leverantör själva kan de pressa priserna som de gjort (produkterna är riktigt prispressade, se efter själv så förstår du vad jag menar).
Som bra exempel vill jag nämna deras Omega-3 för endast 24,65kr och deras D-vitamin för 29,76kr. Eller solbrunkapslar som jag vet att många efterfrågar, finns här för endast 33,15kr! Galet bra!

Frakten hos Topformula är klimatkompenserad och dessutom faktiskt kostnadsfri när du handlar för 99kr (det gör man ju lätt!), annars kostar den 19kr - så det märks ju knappt alls!

Med det sagt tycker jag givetvis att ni besöker Topformula.se för att kika efter. Använder du koden TESTA10 får du ytterligare 10% rabatt på de redan grymma priserna. Rabattkoden gäller till 31 juli.

  • 6 274 visningar

Gillar

Kommentarer