Kreativ söndag och Juliets grymma utveckling

Vi vaknade till ett helsikes regnväder idag, och eftersom varken barn eller vuxna under detta tak är särskilt jätteförtjusta i regnet så valde vi en innedag. Pärlorna åkte fram under förmiddagen och det vart skapelser gjorda av flera barn :)
Ninja tröttnade ganska snabbt på de små pärlorna och valde att bygga arm- och halsband med pappa istället. Juliet däremot pärlade en bra stund. Rätt som det var hade vi sex barn sittande runt bordet med pärlor högt och lågt. Älskar när de tar fram sina kreativa sidor, även om det blir mycket att plocka med.

Juliet alltså, den tjejen har verkligen blommat ut nu det senaste.
För bara några månader sen pratade hon knappt alls. Både hemma och på förskolan kunde hon få hysteriska utbrott, vilket troligtvis berodde på att talet inte fungerade riktigt efter det behov som fanns. Hon kändes sig troligtvis ganska oförstådd, åtminstone av vuxna. Vi här hemma förstod ju, men knappt någon annan.
Nu har hon, liksom de andra barnen, varit hemma heltid sen mars. Och pratet hade ju börjat komma innan dess, absolut - men nu är det till och med så vi funderar på att besöka förskolan någon dag för att låta henne visa vilken lite juvel hon är. Hon pratar som aldrig förr. Sätter ord på allt.
Räknar felfritt till 10 både på svenska och engelska, benämner former på båda språk. Blommor och dess namn försöker hon uttala. Hon säger precis vad hon vill och hon gör sig förstådd på alla vis.

Utbrott, de existerar inte ens längre! De är som bortblåsta med vinden sen talet började fungera bättre, och Juliet är den där strålande lilla solen mest hela tiden. Sen har hon en liten svans också, Ninja. Ninja är Juliet hack i häl, ska göra allt som Juliet gör vad det än är. Det är förstås lite extra kul, enligt Juliet då <3

Till saken hör att Lovis är dom hack i häl även hon. Så.... vi kan komma att få lite jobb framöver. Tre täta flickor som hänger varandra i strumplästen. Skoj värre :D

  • 11 814 visningar

Gillar

Kommentarer