Kronofogden...

Ja, jag säger då det.
Varför känner jag mig inte förvånad?
Deras brev är väl egentligen aldrig uppskattade, eller?
Jo, jag får brev med jämna mellanrum angående en händelse som utspelade sig för några år sedan, då domen i rätten bland annat blev böter. Så jag får hem brev om hur det går för dom att driva på detta, så att personen ifråga betalar skulden... såna brev kan ju vara lite kul, eftersom jag får lite "insider information" haha!

Men när man får hem ett kravbrev från kronofogden på EN KRONA, vad säger man då? Ja, jag vet inte vad jag skulle säga faktiskt. Men detta fick Emy erfara. En 92-årig dam som råkade missa en faktura till elbolaget Dalakraft. Påminnelsen kom, hon betalade - men överraskande nog kom sen ett brev från kronofogden också. På en spänn!?

Vilket skämt...! Deras avgifter är väl inte alltför roliga heller.
Tacksamt för Emy är ju att dom rättat till problemet nu, men det verkar som om det var problem kring det. Varför skulle hon annars behöva gå ut i media med det? Suck säger jag bara, dessa elbolag...
Det är ju trots allt elbolaget som skickat fakturan till Kronofogden - som i sin tur sen skickat ut ett kravbrev trots att det bara handlade om en krona!?


Bild lånad från Expressen
  • Jonathan
  • 10 visningar

Gillar

Kommentarer