Kvällen innan midsommarafton - barnen är lyriska!

Lyckliga barn är hjälpsamma barn, eller är det inte så? Men om hjälpen verkligen är en sån hjälp alla gånger går att diskutera - men upp kom den iallafall! ;)

Vi gjorde ett riktigt klipp idag... ja ibland ramlar man över sånt man bara inte kan motstå. Idag var en sån dag då jag "ramlade över" något. En studsmatta! De stora killarna har tjatat om en studsmatta i åtminstone två år, kanske till och med tre. Eftersom de aldrig visat intresse av att vara ute direkt så har vi mestadels "slagit bort" den önskan - men nu så... vi har vart ute mer hittills denna sommaren än vad vi tidigare varit under en hel sommar! Så varför inte passa på att göra trädgården lite mer lekvänlig? ;)

Så nu står en studsmatta (3,66m) i trädgården, till fritt förfogande för barnen. De älskar den och har ännu inte gått ner en sekund sen den monterades! Helt weird - de kommer väl stupa av ren utmattning snart, haha! Men finns det något härligare än skrattande och lyckliga barn? Nja, jag tror faktiskt inte det! Hepp, dags att gå ut igen - grillen är på och det vankades härlig kvällsmat för mig och gubben (barnen åt innan studsmattan monterades ihop, bäst att passa på då). Vi kör med grillad fläskytterfilé, stekt potatis och bearnaisesås. Det är mumma det! ?

Det här med balansen är inte alltid så lätt...

Bevisligen...! ;)
  • Shopping
  • 16 visningar

Gillar

Kommentarer