Kvällsmys, familjen annorlunda och att mista 3,5 kilo på EN DAG

Igår kväll började Familjen Annorlunda igen och min lycka var gjord! Det är verkligen räddningen på den tråkigaste dagen i veckan - måndagen!

Låg i sängen och kikade på både Farmen och Familjen Annorlunda. Vi bröt rutiner och sket fullständigt i att Noah skulle sova i sin säng igår, nopes, han fick somna hos mig istället. Lite mysigt får det vara ibland, han är dessutom sådan så han "störs" inte av det. Han somnar ändå i sin säng ikväll sen :) (Rasmus är det värre med!)

Gårdagen för övrigt var ingen höjdardag direkt. Jag förlorade 3,5 kilo bara under dagen, och kunde inte stå upp innan hela världen snurrade. Usch, vad dåligt jag mådde. Försökte äta och dricka mellan varven trots att ingenting smakade gott. Men på kvällen drack jag ifatt mig lite... fem stora glas vart urdruckna och en middagstallrik (ja, i den portion jag mäktar med, ungefär som en sparv då). Inte mådde jag bättre för det, men tänkte att det kanske är bra ändå - att tillföra kroppen ytterligare lite näring nu när jag fått ut allt jag hade överhuvudtaget liksom... jag kan ge mitt huvud på att det inte fanns ett uns kvar i varken "magsäck" eller tarmsystem.
Idag mår jag bättre, tack och lov. Nu orkar jag iallafall stå på benen, och kan ta tag i huset och hemmet så att säga. Det är ju en del som är ogjort sen igår, som behöver tas om hand idag... puh! Tvättstugan nästa - jajamen!
  • ALLMÄNT
  • 9 visningar

Gillar

Kommentarer