Kvinnor är mindre vetande varelser...

Gårdagen (långfredag) vart absolut inte som planerat kan jag säga. Då snackar vi både besök på akuten och ett samtal med polisen med blinkande blåljus... mindre populärt!


Jo, jag börjar med att berätta att jag efter att ha vaknat till liv och gjort morgon i huset begav mig mot mina föräldrar för att lämna medicin som behövdes så att säga. Väl där förstår jag ganska snabbt att läkaren häromdagen måste ha feldiagnosticerat min syster - hon hade bannemig inte nån luftrörskatarr! Människan har lunginflammation!!

Efter ett tag så går jag med på att ringa in för att kolla vad de säger, och ja - vi fick ta oss in till akuten. Jag körde eftersom pappa också är sjuk...
Tanken var att jag skulle hem ganska snart, men då förstod jag ju att det inte riktigt skulle bli så. Men så är det ibland, det kommer saker emellan. "Det får ta den tid det tar" typ...

Besöket på akuten hade väl kunnat gå aningen fortare, men efter några timmar var vi iallafall klara. Någon röntgen blev det inte, trots läkarens order, pga en inkompetent röntgenläkare. Men diagnoserna fick hon ändå, och medicinering därefter; öroninflammation och lunginflammation - samt "något i halsen". Så ja, lillasyster är sjuk!

Vi snabbhandlade innan jag körde hem dom igen, men där vart det som att hjärtat stannade en aning. Polisen! Och ja, magkänslan sa direkt "de är ute efter mig". Mycket riktigt, de svängde ut bakom mig och förföljde mig en bit, den värsta känslan av dom alla. Jag avskyr verkligen att ha snutar nosandes i röven på mig!! Efter en stund så slår de iallafall på blåljuset och jag kör in för att stanna. Körkortskontroll och alkotest utförs utan vidare snack. Men däremot blir det snack om annat... mer än en sak... åh, ja, jag kände mig verkligen "mindre vetande" där och då.

Men samtidigt så tackar jag min lyckliga stjärna för detta. Jag klarade mig "helskinnad" och poliskillarna hade nog en ganska bra dag igår :) Jag fick helt enkelt tillbaka mitt körkort och fick sen köra därifrån - fast ruskigt skakig av det hela - vilket inte gav sig förrän jag somnade! ^^

Sen kan jag inte låta bli att tro på det här med KARMA! Jag gjorde något bra för en annan människa just igår, i detta fallet för min syster. Och som "belöning" för det så fick jag något tillbaka - ett par shyssta polissnubbar som istället för att förpesta min tillvaro enbart informerade om ett och annat... Tack!


Om ni undrar angående just rubriken så valde jag den för att jag är övertygad om att utfallet av detta hade blivit annorlunda om jag varit en man bakom ratten. Dels pga att temperamentet då hade kunnat vara annorlunda, likaså bemötandet överlag. Men dessutom tror jag att man har högre krav och förväntningar på män i trafiken än på kvinnor, allra helst när det gäller sådant som det pratades om igår.
  • ALLMÄNT
  • 9 visningar

Gillar

Kommentarer