La Living - lantlig inredning på nätet

Inlägget innehåller reklam för LaLiving

Jag har länge uppskattat lantlig inredning, även om vi inte har direkt mängder av det hemma hos oss (fel hus, fel läge liksom - men jag älskar stilen!). Men en dag hoppas jag att vi har sommarstuga som jag kan inreda precis med den inredning jag drömmer om - sådär lantligt rakt igenom. Både porslin, textilier, detaljer och möbler. Åh... drömmar!

Gillar du också lantlig inredning? Inredningsdetaljer som inte alla andra har? Lite lyxiga och drömmiga pinaler? Då funkar du lite som jag ;)
Jag ramlade över webshopen LaLiving, som jag nu vill tipsa om. Det fanns så sjukt mycket fint där, jag personligen fick flera favoriter ganska snabbt. Kika in trasdockorna så förstår du... så underbara. Och filtarna, de djurinspirerade filtar. OMG! Så hem till oss fick en gråvargsfilt flytta. Jag älskar den! En riktigt mysig filt med underbar kvalitet och känsla. Lite tyngre än andra filtar, givetvis fuskpäls och inte äkta. Plysch på baksidan och tål att tvättas i 30 grader. Min nya favorit, denna ska få nötas här i många år framöver hoppas jag!


Uppge koden ANNIKA10
när du handlar på hemsidan så får du 10% rabatt på ditt köp. Och du - leveransen går fort också, det kan jag intyga. Snabbt, smidigt, bra packat - bara pluspoäng!

  • 2 975 visningar

Gillar

Kommentarer