Läkarsamtalet...

Idag ringde han... läkaren. Som jag väntat...

Han ringde i förrgår då jag inte var hemma, men lovade att ringa upp efter en halvtimme. När typ sex timmar gått så ringde jag till vårdcentralen men de kunde inte finna mig i hans listor - jag var inte uppsatt!

Sköterskan som jag pratade med kollade dock upp provsvaren och jag blev inte klokare av det iallafall. Så nu har jag gått här som i en dimma och hoppats på att han ringer upp igen.
Samtalet kom idag. Tack och lov!

• Att tyroxinvärdet stabilerats betyder inte att jag ska sluta med Levaxin. Tvärtom. Det betyder att vi lyckats pricka in den dos som passar mig och min kropp - den jag behöver!

• Mitt Hb är fortfarande lågt. Trots att jag inte är gravid ligger jag på 106. Det är inte alls okej. För första gången på många år blev jag tagen på allvar. Min trötthet är inte alls "helt normalt" som alla hävdar, utan man bör ta tag i det. Så nu fick jag ny ordination på järnpreparat och då även blodstillande. Har man oturen att man har rikliga menstruationer så kan detta bidra till att ens Hb så sakteliga sjunker och inte hinner öka tillräckligt innan nästa menstruation. Just därför ska jag nu äta blodstillande de tre första dagarna, upp till 12 tabletter om dagen (!!) och hoppas på det bästa.
Detta kan ju vara bra ut både medicinsk aspekt men också gött för mig själv - som då slipper dessa kaotiska dagar! Härligt!

• Efter 1-2 månader med järn och cyklo...vad det nu hette ska jag ta nya prover och se vad värdena visar. Då hoppas vi på bättre resultat. Så att jag kan få bli människa igen!
  • ALLMÄNT
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer