Lego Chima

Med fem pojkar här hemma leks det mycket med lego kan jag lova.
De stora är ju 9 nu och i den åldern leker man ju som mest med "smålego" som vi kallar det, men även Rasmus och Jonathan har ett brinnande intresse för de små färgglada byggbitarna! Många gånger kan man hitta dom tillsammans, allihopa, byggandes på golvet. De bygger bilar, monster, gubbar, pistoler och annat skoj. De större har dock ett litet större intresse av att följa byggbeskrivningar och älskar alltså just att köpa färdiga legoboxar med anvisningar. Nu har SpelMedPosten kommit ut med Lego Chima och givetvis är det något som grabbarna önskar sig! Lego är ju som många vet en av de populäraste leksakerna och har så varit i många år. Här hemma har vi lego från när de stora var mindre, och det leks det fortfarande med, men så kommer det såna här nyheter, och givetvis hakar de på trenderna.

I nuläget är det Lego Chima som står på tapeten och jag tycker att detta verkar riktigt kul, för givetvis har även mamman i familjen funnits intresse i legobygge! Här är det fantasifyllt äventyr som gäller, stridsskepp och krokodiler - vem gillar inte sånt? Våra grabbar kommer ÄLSKA det!

Har du sett Lego Chima i butik ännu?
I vilket fall som helst så tycker jag att du ska titta in hos Spelmedposten och kika, där har du flera produkter att välja på!
  • ALLMÄNT
  • 11 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229