Lekparkshäng i stan

Efter att jag varit och lämnat lite prover och sådär så for vi iväg för att spendera lite tid i en lekpark inne i stan, tillsammans med Erika & Freddy! Kan ju vara kul att se något annat än Tidan emellanåt, och i Skövde finns det ju några ställen att vända sig till iallafall! Idag blev det bolougnerskogens park.

Lite småkyligt var det, och med mycket funderingar i mitt huvud så var det riktigt skönt att bara få "vara". Få prata lite, vara hemifrån en stund och liksom "chilla" en aning, eller vad är det man säger? ;) Barnen lekte ju av sig även om inte morsan var på topp...


Vi lunchade på MAX vilket kanske inte blev någon höjdare. Jag blev snurrig efter en liten grönsallad med dressing samt en liten apelsinjuice (och jag brukar klara juicer utan problem - inte kan jag väl blivit dålig av salladen liksom?). Men det var inte det värsta - det värsta var att de tydligen inte klarar av att hantera det här med allergier... När man är tydlig som få i sin beskrivning och ändå blir erbjuden mat - då räknar man faktiskt med att maten är "riskfri" att äta, men tydligen inte...!?
Nåväl, jag tog iallafall en sväng förbi Babyproffsen innan vi for hem, och det gjorde jag rätt i. De sålde ut nappflaskor och pipmuggar för en tia stycket - plus att jag fick med mig en bärsele hem, en Stokke My Carrier!
  • ALLMÄNT
  • 7 visningar

Gillar

Kommentarer