Ligger efter i tidsplaneringen och sökande efter den rätta

Ja, jisses vad tiden flugit förbi mig... jag ligger efter med både det ena och det andra nu. Inte kul. Igår var vi iväg hos Anna och Christian, efter Christian fyllt åt så passade vi på att åka dit på dagen med lite blommor och sådär. Vi hade ju tyvärr inte möjligheten att närvara på kvällen under den fest som hölls. Men så är det ibland...

När vi kom hem fortsatte jag med det jag börjat med, advents- och julpyntning. Matplatsen ser riktigt mysig och inbjudande ut nu tycker jag, allra helst efter att Conny satte upp en kökslampa istället för den där nedrans fläkten som satt där förut. Blev kanonbra! Mysfaktor!

Kvällen spenderades med att söka efter "rätt" medium. Jag har bestämt mig för gå till ett medium för att se vad som sker. Finns några jag skulle vilja få ett tecken av så att säga - så detta kan ju vara min chans. Finns tre stycken jag funderar på... återstår att se vem det blir, men jag vill gärna ha detta "gjort" så fort som möjligt. Kommer även anordna en hemseans här hemma, så är det någon av er som känner att ni vill komma förbi här en sväng vid en hemseans är det bara att säga till så ordnar vi det. Blir nog dock i januari/februari eftersom vi har födelsedagar fram till 17 januari (alla i vår familj + svärmor och min mamma - som dessutom fyller 50). Sen kommer ju mitt lilla brorsbarn i januari också - det är inte ens två månader kvar nu ?

Idag ska Linus på kalas inne i stan. Jag har lagt upp lite grejjer på blocket som ska säljas och det kommer hit en tjej idag som vill ha detta. Så det gäller att få till det bra nu, antingen får någon av oss vara hemma eller så får man helt enkelt se till att hon inte kommer när vi är iväg. Mycket just nu! :)
  • ALLMÄNT
  • 7 visningar

Gillar

Kommentarer