Linus största intresse

Här sitter Linus typ så fort han får chansen, vad gör han då? Nej, det är inte ofta han surfar på internet eller liknande - utan det han sysselsätter sig med är Minecraft. Hela tiden. Han bygger, bygger och bygger, olika grejjer hela tiden - och ja jag blir faktiskt ganska impornerad emellanåt när han visar vad han gjort. Kreativt, det är bara förnamnet.

Han och Simon kan sitta med det där hela dagarna om de får, men givetvis stoppar man det och de får göra annat mellan varven. Att vara 9år och sitta vid datorn från morgon till kväll är inte helt okej!
Idag har de dessutom två datorer på rummet, en varsin - vilket gör att de nätverkar eller vad man kallar det. De spelar tillsammans på samma server, och bygger ihop. Men åh, vad kul de har när de håller på!

Ikväll har vi dock sysselsatt oss med något helt annat. Pappas Monopol! World of Warcraft monopol. Det tog ett par timmar kan jag säga, så det vart ganska mycket spring mellan varven. Vällingflaskor, blöjbyten m.m. men det var ju roande. Riktigt kul faktiskt, och grabbarna gillar det! Lite roligare än vanligt monopol kanske, även om jag gärna skulle vilja ha det vanliga också... bara för att. Men så är jag tokigt förtjust i sällskapsspel också!

Hur det slutade? Jo, jag vann över Linus som vart helt utslagen. 25 hus, 1 torn och 4150 guld hade jag tillgodo när han fick sälja sin sista stad till banken för att lösa en skuld till mig - som inte ens räckte. Hihi, men vem vet - kanske tar han revansch imorgon? Kan ju säga att han var rätt revanschsugen redan när han la sig!

  • simon
  • 348 visningar

Gillar

Kommentarer