Loppi Blogbag - Gravid och Baby

Efter att ha letat efter mitt körkort hela helgen så hittade maken detta igår. I sin plånbok! Tack för det liksom, haha. Men så är det när man inte har koll på sina egna grejjer ;)

Nåväl, jag var upp till affärn idag, för att hämta ut paketet jag ville ha ut i helgen. Och vad var det - Om inte en underbar upplaga av Loppi Blogbag!


Alltså... detta paket är som gjort för mig/oss. Saker som vi behöver - alltihop!

Philips Avent, Natural nappflaska. En kanonbra nappflaska, och faktiskt den enda vi provat till Isabella hittills, så jag var ju jätteglad över att få hem ännu en sådan. Dinappen påminner om bröstet, vilket dessutom gör det lättare att kombinera amning och flaskmatning!

Philips Avent, Grown up cup. En mugg vi ännu inte testat, faktiskt inte ens sett tidigare. Men efter att jag suttit och filurat lite fram och tillbaka så har jag insett att detta förmodligen är en mugg som är perfekt till Noah. Nog för att han är nyss fyllda 2år och denna rekommenderas för 12mån+. Noah kan dricka ur glas utan större problem, men ibland kan det vara shysst med en mugg som gör att det är svårare att spilla. Detta verkar vara ett fint alternativ, eftersom man dricker som ur ett vanligt glas - som sagt; Den står på bänken för att utforskas och testas ytterligare!

Natusans serie "first touch". Denna serien inkluderar alltså både hudlotion, barntvål, barnolja och zinksalva. Allt givetvis i fullsizeutgåvor. Jag älskar verkligen Natusans produkter - så nog uppskattas dessa lite extra här hemma. Milda, skyddade och återfuktande produkter - utvecklade för nyfödda och småbarn. Love it! Zinksalvan är också bra att ha. Nu har vi varit ganska skonade från röda rumpor genom åren, men vem vet när det kommer? När en rumpa väl har blivit röd så har man stått där med lång näsa och undrat varför man inte har zinksalva tillgängligt!

Barnkit från Folksam. Superpraktisk liten dosa med nödvändigheter, den ligger redan i väskan! Så nu går jag ständigt omkring med både vattenavvisande plåster, skavsårsplåster, brännsårsplåster, brännskadegel, torkare och solskyddskräm. Hur bra är inte det då? Jo - super!
  • Leksaker
  • 27 visningar

Gillar

Kommentarer