Loppi blogbag – Vårpepp

Igår fick jag hem Loppi blogbag – ”Vårpepp”, och oj vilken uppskattad vårpresent! Innehållet bestod faktiskt mestadels av sånt jag velat prova en tid, så detta ska bli kul!

En mealbar från Naturdiet är klart uppskattat, supersmidigt att ha i väskan då energin tryter och det är långt till nästa mål. Jag är ju sån där att jag ”glömmer bort” att äta då och då. Denna är dessutom försedd med mindre socker än vad sådana bars brukar vara, och mer protein. Så det är ju bra

>

Godis från Ekorrens ekologiska ska bli kul att testa. Sura fotavtryck, låter ju… surt?

Smakerna kommer iallafall från riktigt frukter och bär, och godiset innehållet inga konstgjorda färg- eller smakämnen. Inte heller syntetiska sötnings- eller konserveringsmedel!

Sen har vi ett te som jag velat prova länge nu, Friggs Sockerbalans”. Ett helt koffeinfritt te som innehåller krom, vilket gynnar kroppens omsättning av proteiner, fett och kolhydrater, samt att bibehålla kroppens normala blodsockernivå. Chaismak med en ton av choklad låter i min öron helt otroligt gott. Rekommenderat är 1-3 koppar dagligen, men jag misstänker att det blir svårt att hålla sig till tre haha!

Vitalinea PRO från Danone är en annan produkt jag varit lite nyfiken på. Jag är ju en riktig sucker för kvarg – vilket många redan vet. Och jag äter alltså både den naturella och den smaksatta kvargen. Denna nya ”vitalinea PRO” tillverkas i smidiga portionsförpackningar – med en naturell kvarg överst och en frukt- eller bärkompott undertill. Förmodligen ett återkommande inslag i våran kyl efter att jag testat!

Sun-kissed Bronzing Minerals från Sheer Cover kommer helt klart få ge lite färg till en vinterblek Annika i vår! Denna ska ge en naturlig lyster till hyn och funkar på både kinder, dekolletage och som ögonskugga. Det ni – nu snackar vi en produkt med flera användningsområden! Sånt gillas!

Sen ett supermatkomplex från Supernature - Gräs, alger, frukter, grönsaker och örter i en härlig blandning! Detta är proteiner, vitaminer, mineraler, spårämnen, enzymer och antioxidanter, bl.a. från vitamin A i samma burk – speciellt sammansatt för att passa oss i nordiskt klimat. Denna produkt passar alla, även de som tränar mycket och som är vana supermat-kunder. Innehållet av jod och järnbidrar även till en normal energiomsättning. Detta ska testas – och jag ser fram emot att få prova supermat för första gången. Personligen kommer jag nog föredra att köra ner detta i smoothies, men det går lika bra att dricka i vatten eller liknande (dock ej tillsammans med citrusfrukter).

Medföljde gjorde även en bok från Harlequin, ”Min så kallade kärlek” fick jag. Har varit dålig på att läsa en tid, men denna bok ska jag iallafall ge en chans såklart. Fin avkoppling på kvällen

>

Följ Loppi på facebook, så du inte missar nästa chans till en blogbag ? ? ?

Gillar

Kommentarer