Loppi blogbag

Häromdagen fick jag hem ett efterlängtat paket. Smart som jag var så tjoade jag till när jag fick min bekräftelse och barnen har verkligen längtat! Dvd:n "Croodarna" är vad som lockat om man frågar dom - medans jag själv suktat mer efter resterande innehåll.

Steviadropparna var helt underbara, min räddning i vardagen. Jag är, och har alltid varit, en sucker för choklad. Nu har jag en perfekt lösning. Några droppar av dessa i ett glas vatten eller mjölk - och jag får mitt chokladbegär stillat för ett par timmar. Underbart ?

Deo var jag på väg att köpa ny, så detta var ju kanonbra! Barnängens deos vet jag är bra sen tidigare, men just denna har jag aldrig testat så det blir lite feeling över det :) Filmen då? Jo den har spelats om och om igen. Tillsammans med ice age och Epic så toppar den listorna här hemma, barnen tokälskar den! Croodarna - poppis som få! Man skulle nästan kunna tro att barnen vill hoppa in i TV:n när de tittar på den!

Tusen tack till Loppi som låter mig testa denna blogbag - givetvis kommer ni få veta lite mer inom kort. Om både kryddorna, Reztartbaren och de underbara dropparna! :)

  • ALLMÄNT
  • 8 visningar

Gillar

Kommentarer