Loppi Blogbag Jul

Jag fick hem en julversion av Loppi blogbag! Innehållet var ju sådant som behövs i var människas hem, så det är knappast något man säger nej till - enligt mig ;)
Inget hem fungerar väl utan kaffe? Här fick jag ett paket med KRAV- och Fair Trademärkt kaffe från Indiska. Det luktar jul i hela huset när man brygger det, och smaken påminner lite om kardemumma, kanel eller något sådant - jag är kass på kryddor och kryddsättningar, men det både luktade och smakade juligt. Göttans! Från Indiska kom även ett par färgglada strumpor och en ljusslinga. Strumpor behövs alltid och en ljusslinga är ju inte fel nu inför julen och allt. En duschcreme från Palmolive innehållande arganolja och mandelextrakt. Jo jag tackar jag, den luktar otroligt gott, och används flitigt här hemma. I love it!
Från Palmolive kom också skumtvålen "Magic Softness Tangerine". Rengör och mjukar upp som en tvål ska göra, men med lite finess - det skummar nämligen aningen mer, och barnen tycker ju att detta är superkul! Vilket barn gillar inte skum? Efter julens stökande lär det behövas städas rätt ordentligt, så en sprayflaska med Ajax Kitchen & Grease med förbättrad effektivitet är ju inte att tacka nej till. Efter att jag testat denna kan jag säga att detta är det rengöringsmedel som kommer vara ständigt återkommande i vårt kök. Doftar milt av citron vilket gör att det känns fräscht lite längre än annars.
  • ALLMÄNT
  • 11 visningar

Gillar

Kommentarer