Lucka 12

LUCKA 12

12 december har kommit och idag öppnar vi givetvis nr 12 i årets julkalender!
Dagens vinst: Joggingset, svart, från Lasselasseliten.se, vinstvärde 259 kr
" Lasselasseliten.se är klädbutiken för dig som vill köpa bra barnkläder närsomhelst på dygnet, oavsett var du bor. Vi väljer leverantörer med omsorg och erbjuder ekologiska och rättvisemärkta kvalitetskläder för baby och barn mellan 0 och 8 år. Vi har varumärken som Ticket to Heaven, Helly Hansen, Bäbis, Maxomorra, myBLISS, Name IT, Lasse Åberg, Walking och Alfons Åberg.
Lasselasseliten.se är inte bara en internetbutik för barnkläder. genom att vara Rädda Barnens företagsvän tar vi ett socialt ansvar för att barn ska få en bra och trygg uppväxt. Vi tycker att det är viktigt eftersom vår verksamhet riktar sig till just barn. "

Idag har du chansen att vinna ett svart joggingset från Lasselasseliten.se. Detta får du i storlek 62, och passar lika bra till flicka som till pojke.

Tävlingsregler:
? Motivera varför du behöver/vill ha detta set! ? Följ Lasselasseliten.se - Barnkläder på facebook (<>

Extra vinstchans/plus i kanten:
?
Länka till tävlingen från egen blogg eller facebooksida. Använd gärna bilden ovan tillsammans med texten "Jag tävlar i julkalendern hos Drömmen om 11 barn. Den 12 december består vinsten av ett svart joggingset till baby, från Lasselasseliten.se"

? Gilla Drömmen om 11 barn - och en smått kaotisk vardag på facebook (<-->
? Följ Lasselasseliten på instagram (@lasselasseliten)Tävlingen avslutas om 24 timmar och vinnaren presenteras i detta inlägg. Vinnaren meddelas även per mail.

Vinnare: Caroline, 20 och blivande tvåbarnsmamma

Gillar

Kommentarer