Lucka 14

LUCKA 14

Dagarna går fort nu och det är redan dags att öppna lucka nr 14!
Dagens vinst: Pannband från BjörK Winter Wear, vinstvärde 179kr

Hos BjörK Winter Wear hittar du mössor, pannband och neckwarmers - alltså produkter som håller dig varm utomhus. Men, du får vara både snygg och trendig samtidigt som du är varm. Inte illa alls!
Idag tävlar vi om ett pannband från BjörK Winter Wear, i OS-inspirerade färger.
Pannbandet är gjort i 50% ull och 50% akryl.


"Björk´s vision är att få folk att våga vara sig själva och inte vara som alla andra. Det skall synas när du bär ett plagg som kommer från Björk om det så är i skidbacken eller bara på vanlig gata. Därför är vi väldigt inriktade till att jobba med färger vilket syns i sortimentet över lag."Känner du för att klicka hem en julklapp redan nu? Jag rekommenderar att du gör detta omgående. Ange koden "julklapp" så får du 50kr rabatt på din mössa eller ditt pannband - och samtidigt får du dessutom en neckwarmer på köpet. Hur bra som helst (gäller fram till 20/12)!Tävlingsregler:
? Motivera varför du behöver/vill ha dagens vinst! Extra vinstchans/plus i kanten:
?
Länka till tävlingen från egen blogg eller facebooksida. Använd gärna bilden ovan tillsammans med texten "Jag tävlar i julkalendern hos Drömmen om 11 barn. Den 14 december består vinsten av ett OS-inspirerat pannband från BjörK Winter Wear"
? Gilla BjörK Winter Wear & Drömmen om 11 barn - och en smått kaotisk vardag på facebook (<-->

Tävlingen avslutas om 24 timmar och vinnaren presenteras i detta inlägg. Vinnaren meddelas även per mail.

Gillar

Kommentarer