Lucka 6


LUCKA 6

6 december är det idag - och vi börjar dagen med att öppna lucka nr 6.
Dagens vinst: Uggla Bo från Mysvrån Design i valfri färg, vinstvärde 239kr
När det gäller Mysvrån Design är det Annelie och hennes kreativitet som ligger bakom alstrena. Produkterna du ser på hemsidan är produkter som först funnits i huvudet, sen förts över som mönster på trämaterial - med acrylfärg på. Annelie tycker extra mycket om ljusstakar och därför hittar du också en hel del sådana i webshopen (riktigt fina sådana!)
Idag ligger en jättesöt uggla och väntar på ny ägare, och jag kan erkänna att jag är lite smått avis på den lyckliga stjärnan som vinner - för de här ugglorna var riktigt fina!


Tävlingsregler:
? Lämna en kommentar och motivera varför du vill vinna, och vilken färg du vill ha på din uggla om du vinner (grön, blå eller rosa). ? Vilken barnprodukt hos Mysvrån Design tycker du bäst om (bortsett från denna uggla)? Varför?
Extra vinstchans/plus i kanten:
?
Länka till tävlingen från egen blogg eller facebooksida. Använd gärna bilden ovan tillsammans med texten "Jag tävlar i julkalendern hos Drömmen om 11 barn. Den 6 december består vinsten av Uggla Bo från Mysvrån Design"

? Gilla Drömmen om 11 barn - och en smått kaotisk vardag på facebook (<-->Tävlingen avslutas om 24 timmar, och presenteras i detta inlägg under morgondagen. Vinnaren presenteras och meddelas även per mail.


Vinnare:
Medina (utan blogg)

Gillar

Kommentarer