Lucka 7

LUCKA 7

Laddade och klara? 7 december innebär givetvis ytterligare en lucköppning - dags för lucka nr 7 i julkalendern!
Dagens vinst: En personlig almanacka från personligalmanacka.se, vinstvärde 225-325kr

En almanacka är vi väl alla i behov av? Som småbarnsmamma vet jag definitivt hur det är med läkarbesök, möten som bokas, telefonsamtal som ska ringas, tandläkare, skola, intervjuer hit och dit osv. Ja, det behövs planering för att få det att fungera. Varför inte göra det mer personligt med just en personlig almanacka?
Här får du själv designa din almanacka. Du väljer om du vill ha ett eget foto på omslaget, eller någon ur deras designkollektioner. Sen får du själv färger och innehåll i almanackan. Detaljerna får du också designa. Allt för att din almanacka ska passa just dig i smaken!

Tävlingsregler:
? Motivera varför du behöver denna almanacka! ? Följ personligalmanacka på instagram (@personligalmanacka) Har du inte instagram kan du gilla personligalmanacka på facebook.
Extra vinstchans/plus i kanten:
?
Länka till tävlingen från egen blogg eller facebooksida. Använd gärna bilden ovan tillsammans med texten "Jag tävlar i julkalendern hos Drömmen om 11 barn. Den 7 december består vinsten av en personlig almanacka från personligalmanacka.se"

? Gilla Drömmen om 11 barn - och en smått kaotisk vardag på facebook (<-->Tävlingen avslutas om 24 timmar, och presenteras i detta inlägg under morgondagen. Vinnaren presenteras och meddelas även per mail.


Vinnare:
Dessie

Gillar

Kommentarer