Lunch, Mässa & Silikoninplantat på Fab Mamas


När vi kom fram stod lunchen uppdukad och klar - det var liksom bara att hälsa på alla, ta emot välkomstdrinken och sen hugga in! Pasta, räkor, kyckling, skaldjurssoppa och bröd. Och grönsaker förstås. Så gott! :)
Ja okej, skaldjurssoppa är väl kanske inte min favorit - men vem säger att man måste äta allt? Det andra slank ju ner snabbt och satte sig fint i buken!

Min lunchtallrik, bara smarrigheter! ?
Efter lunchen vankades det mässa. Mycket uppskattat då jag gillar att det fanns flera företag på plats, och massa fynd att göra! Jag fyndade både till mig själv och till barnen! Rolig som jag är så tog jag inte särskilt många foton på själva mässan - jag hade ju fullt upp med att klämma på silikoninplantat, kläder, vuxenleksaker och annat - och att göra små fynd däremellan ;)

Ett av de bord som trängdes på mässan... såna här barnkläder är något jag älskar! Färgglatt, lekfullt och så "barnsligt snyggt". De där färgglada brallorna i mitten - de ligger nu i våran tvättmaskin! ;)
Medverkande på mässan var APS, Allékliniken, MeandI, Tupperware, CrazyLady, G-punkten, Stena Line, Sinne & Smak, Jencic & Fliza. Lika underbara allihopa!

APS var där för att på ett informativt sätt informera om plastikkirurgi. Något som blir allt vanligare idag och som de flesta har ägnat en tanke eller två till. Så även jag! Och ja, för första gången i mitt snart 30-åriga liv fick jag möjligheten att klämma på silikontuttar - i inplantatformat då! De hade med fyra olika storlekar och former. Sen var det även prat om andra ingrepp såklart, såsom rumpa, mage och ansikte.

Allékliniken visade upp olika hudvårdsprodukter och vi fick möjlighet att ställa frågor och få svar.

MeandI hade jag siktet inställt på redan innan jag entrade mässan, då jag fått veta att det fanns utvalda vuxenplagg för endast 100kr plagget. Jag fyndade med mig två plagg hem, ett par byxor och en klänning/tunika. Ja det är nog mer en klänning, men jag ser den gärna som tunika :)
Tupperware visade sina produkter, anordna tävling för deltagarna och sökte dessutom testpiloter för vissa produkter. Själv fick jag med mig en Easy Delight hem som jag lärde mig älska från första stund! Superbra, verkligen! För övrigt fick vi med oss en påse från Tupperware med information, inspiration och en vattenflaska.

CrazyLady
& G-punkten visade vad de hade att erbjuda. Vrålsnygga leggings, väskor som inte gick av för hackor, "vuxenleksaker" och en hel del annat smått och gott. Plus att de anordnade en tävling där vinsten var en snygg väska innehållande både det ena och det andra - både "snuskigt" och inte snuskigt :)

Stena Line lät oss njuta av diverse olika parfymer och jag kan inte släppa Encounter Fresh. Jag måste ha den till C, den var helt fantastisk! Honey vart en annan favorit, fast till mig själv då. Tyvärr fanns det inte möjlighet att shoppa loss eftersom de inte får sälja för "ombordpriser" när de är i land, men jag vet vad jag vill ha om någon ska åka med Stena Line framöver.
Dessutom fick vi en goodiebag från Stena Line, innehållande både toblerone, handkräm och handduk.

Sinne & Smak var där med något jag aldrig sett förut, fruktstänger och "Naturligt gott". Produkter utan tillsatser (Ä-märkta till och med). Verkligen supergoda stänger som lämpar sig fint till både barn och vuxna. De togs emot med leenden och öppna famnar här hemma. Barnen älskar dom och Linus fick frågan flera gånger om skolan; "Vart har du köpt den här??!" Så nu får de se till att lansera fruktstängerna i Västra Götaland! :) Som tur var så handlade jag hem extra fruktstänger och barer - utöver de vi fick i goodiebagen som generöst delades ut i montern!
Jencic visade upp kläder och accessoarer, och det var otroligt mycket fint. Både billigt och mindre billigt kan jag tillägga. Flera olika märken och för att vi skulle få en inblick i allt ordnades dessutom en klädvisning under dagen. Underbart! - och jag vet vilken butik jag ska besöka när bönan i magen tittat ut! Det blir en sväng till Göteborg och Jencic ganska kort därefter! :)

Och så har vi Fliza också. Barnkläder med en lite mer personig design och stil. Lekfulla färger och motiv. Mössor, pannband och byxor - massor som jag älskade! Det var svårt att bestämma sig för en sak kan jag säga, och hade jag haft möjlighet så hade jag köpt med mig både byxor och mössor hem till alla de tre små! Men det blev ett par byxor - och de passar glädjande nog både Noah och Jonathan beroende på hur man vill att de ska sitta. Jag tokälskar dom, och det gör även barnen - som näst intill slåss och byxorna :) Ja får helt enkelt överväga ännu ett inköp av byxor känner jag...

  • Events
  • 10 visningar

Gillar

Kommentarer