Mamma perfect protein

På Baby & Barn kom jag i kontakt med Prominia och deras ”Mamma perfect protein”. Ett proteinpulver för att boosta mammakroppen helt enkelt. Istället för att bara se dessa ”manliga” tråkiga, vita och svarta burkar med pulver så lanseras detta som faktiskt ser lite trevligare ut. Det ser mer kvinnligt och inbjudande ut, och visst vart jag nyfiken!

Mamma perfect protein är tillverkat i Sverige av förstklassiga råvaror. Man har inte tillsatt varken socker eller sötningsmedel i pulvret. Inte heller några artificiella färgämnen eller stabilisatorer. För att få lite sötma och smak har man istället tillsatt äkta vaniljstång från Bourbon Madagaskar! Och tro mig, det var supergott. Jag smakade en shot med hallon, och den var mycket godare än många andra proteinpulver jag tidigare smakat! (jag tycker att pulver lätt får en konstgjord smak, med någon konstig bismak – men så var inte fallet med Mamma perfect protein!)
Detta pulver kan med fördel användas till mer än bara smoothies! Jag kommer även att använda detta till bakningen och som ett tillskott efter träning.

Ja, för visst var det en burk med Mamma Perfect Protein som fick följa med mig hem! Chokladsmak! Ja, jag hade svårt att bestämma mig, hallon eller choklad liksom. Hugget som stucket, men chokladförälskad som jag är så vart det den. Sen finns även Spicy Vanilla också, lite chaismak på den av vad jag förstår det som.

Jag ser fram emot att testa detta. Som opererad ska jag inrikta mig mer på just protein vilket jag många gånger faller på. Visst äter jag kvarg, keso och mycket kyckling/skinka. Men jag äter annat också. Detta blir ett bra tillskott, inte bara i samband med träning!
Min blodsocker kanske kan sluta spela mig ett spratt nu, och mättnaden kan hålla sig på en bra nivå. Jag brukar inte lida av hunger direkt, men däremot kan suget sätta in emellanåt – vilket jag tror beror på för dåligt intag av just protein.

Gillar

Kommentarer