Månadens glossybox

Detta paket låg i min brevlåda för drygt en vecka sedan, månadens utskick från Glossybox. Fem produkter att prova på i lugn och ro innan nästa utskick. Love it!

En duschgel/body cleanser från Anatomicals som doftar ljuvligt och livar upp i duschen! Jag älskar när duschgelen doftar ordentligt men inte irriterar. Drygt och bra, och nu står den i duschen och väntar... "Fly High" Active Foot Gel. En fotgel som är både mjukgörande och har en kylande effekt. Perfekt efter långa promenader eller träning - som gjort för mig alltså. Min fötter blir lätt trötta - och jag behöver helt enkelt något som "piggar upp" fossingarna ibland!

Dualsensses Color Extra Rich är en inpackning som snabbt och effektivt ger nytt liv till håret, ja faktiskt på bara 60 sekunder! Egentligen är denna avsedd för färgat hår, men jag har inte färgat håret på länge nu (även om jag skulle behöva!). Används i nytvättat hår och sköljs ur - med effekt direkt efteråt.

Youngblood läppglans i "Champagne Ice". Innehåller olja vilket ger extra glans, Återfuktar och "sitter på plats" utan att att vara rinnig. Ger en riktigt fin effekt både med och utan läppenna!

Korallfärgat nagellack från Nails Inc. Ett heltäckande lack som alltså täcker nageln på första draget, utan att krångla Snyggt rosa/korallfärgat - jag tokälskar det!


Behöver jag säga att jag ser fram emot nästa utskick från Glossybox?
(funderar du på att beställa en box så säg gärna till - så skickar jag en inbjudan per mail!)

Gillar

Kommentarer