Måndag med budapest

Det blev att jag utmanade mig själv idag. Har kommit in i en riktig bakperiod och jag gillar verkligen att baka nu, det är göttans - och kul för barnen! ;) Så idag tog jag mod till mig och bakade en sån där ruskigt god budapest ni vet.

Jag tokälskar budapest och pröjsar rätt bra för dessa de få gånger jag fikar ute. Men det lär jag ju inte göra igen - det var ju busenkelt att göra egen. Och gott blev det - hela rullen tog ju slut på några minuter (okej, jag överdrev liiite nu kanske, men fort gick det!). Rasmus var snabb och lärde sig säga "Budapest" på första försöket - så det var ett gott betyg :)

Nu ska jag bara få till den där snygga chokladdekoreringen ovanpå också, men inte illa pinkat för att vara första gången ändå va? ;)

I övrigt kan jag säga att dagen varit mer eller mindre kaos. Först det högst oväntade besöket från Sector Alarm. Sen kan vi nämna glassplitter över halva hallen då Jonathan krashade ena vitrinskåpets hyllplan - nice! Å till råga på allt blev det "översvämning" i tvättstugan så vatten rann ut över golvet. Kul - verkligen vad jag önskade mig!
Nej, det saknades väl bara att jag skulle glömma spisplattor eller ugn på... ;)Kvällen blev långdragen - mycket långdragen. Vi började nattningen strax efter 19-tiden... och ja, det gick segt. Väldigt segt! Noah somnade runt 20, Jonathan och Rasmus runt 22.30!!! Helt sanslöst! Så vi är båda väldigt, väldigt trötta nu - det blir enkelt att somna iallafall, så klaga bör man väl inte göra! Godnatt ?Titta även in hos LillaMi och kolla in en riktig sötnos! ?
  • Jonathan
  • 6 visningar

Gillar

Kommentarer