Måndag, och jag är glad

Som varje måndag, är det dags för en måndagslista igen. Inte sant?
Ni finner fler måndagslistor inne hos Jenny som snyggt samlar oss i en kluns! ?

Idag, måndag, är jag glad för att:

? Simon är hemma igen. Han kom idag, och det är alltid lika skönt när vi är samlade igen, varje vecka utan honom går man liksom och väntar på kommande måndagen igen.

? Min mormor är nere i krokarna och jag har träffat henne twice! I fredags och igår, det betyder massor. Hon blev 80 år i fredags och syrran blev 20 igår, vilket firades med en smörgåstårta a´la Annika :)

? Min remissbekräftelse har kommit, och jag är glad över det såklart. Känns liksom som om man kommit ett steg längre nu, och nu ska jag ringa och tjata på att jag vill komma ner redan i Juni på stormötet. Jag vill få det överstökat fortast möjligast, operationen alltså.

? Jag har sjukt bra tävlingar igång och på gång. Varför jag är glad för det?, ja det märker ni snart :) Men jag säger bara en sak, håll ögonen öppna - för snart smäller det ;)

? Jag och S har kommit till en punkt som man trodde var totalt omöjligt för bara ett halvår sedan. Tänk vad allt kan förändras, till det bättre. Det känns faktiskt jättebra, för nu kan man prata som vuxet folk, och resultatet - det är kanonfint!

  • ALLMÄNT
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer