Måndagslista

Måndag igen, o jag höll på att missa det - höll på! ;)

Idag, måndag, är jag särskilt glad för att:

? Det blir operation! Jag är så otroligt glad, lättad och ja - just nu är jag nog lite i extas tror jag. Det gick så fort. Från att igår inte veta nåt alls, tills att jag veta allt - det känns underbart! Imorgon börjar flytet och på fredag är jag på möte i Stockholm!

? För allt det stöd och den pepp jag får genom bloggen. Ni underbara som dagligen besöker min blogg och som lämnar söta små kommentarer och lyser upp vardagen och får mig att le när det är tufft - ni är bäst! Senast var nu när jag skrev om besvikelsen häromdagen - hur underbart som helst att läsa era ord!

? Nu är det två veckor sedan jag slutade med diklofenak för att se hur det funkar med gallstenen om jag tänker mer på vad jag stoppar i truten. Och det har gått över förväntan bra! Inte ett enda anfall - och heller inte en enda tablett som är tagen. Underbara känsla! ? Conny fick ut en bra lön denna månad - just nu är jag extra glad för det eftersom jag fick "byta barn" som jag tar föräldrapenning på - så handläggningstiden ligger på ca 30 dagar. Kul!? Eller inte... tur att han jobbar!


  • ALLMÄNT
  • 96 visningar

Gillar

Kommentarer