Måndagslista

Måndag idag, vilket innebär att det är dags för en traditionell måndagslista!

Idag, måndag, är jag glad för att:

• denna helg har varit underbar från start till slut. Fredag startade tidigt och resulterade i en trött Annika efter att vi åkt till Stockholm tur och retur över dagen. Underbara barnmässan besöktes och hem fick jag med mig ett antal härliga goodiebags. Kontakt med flera mysiga företag och jag är supernöjd!
• Lördagen fortsatte lika underbart. Tåget ner till Göteborg tillsammans med Anna. Där nere väntade sedan ett fyrtiotal andra mammabloggare och vi hade ett kanondygn tillsammans. All kärlek till dessa underbaringar ? (givetvis goodiebags med mig hem härifrån också... ett antal!)

Noah kryper!! Första riktiga krypstegen kom igår och idag har det gått av bara farten. Han tar sig fram lätt som attan och nu är det farligt att ställa något i lagom "Noah-höjd"! ;)

• Denna veckan bjuder på lugnet... ja, det är inte ett jota planerat som det ser ut nu. Men det är rätt gött faktiskt att ha en lugn vecka framför sig där man kan plocka och dona med det som behövs. Jag ser liksom fram emot att få riktig ordning här hemma!

Fler måndagslistor hittar du hos Jenny!
  • ALLMÄNT
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229