Måndagslista

Oj, veckorna går fort nu! Idag är det måndag igen, och givetvis dags för en måndagslista! För att se fler måndagslistor, klicka dig in hos Jenny!

Idag, måndag, är jag glad för att:

? Noah har vuxit på sig bra. Han är en stor bjässe nu. 7 månader nu och innehar en längd/vikt som en genomsnittlig ettåring. Weird! <>

? Helgen spenderas med familjen. Visst är det kul att åka iväg på bloggträffar osv, men det är faktiskt väldigt gött att umgås med familjen också! ? Nu i helgen roade vi oss med att mata änder t.ex.

? En sak som jag uppskattar mycket var något som hände vid matbordet idag. I vanliga fall är Rasmus och Jonathan varandra i luven hela tiden - ja de tjafsar och småkivas oftast. Men tidigare idag, vid bordet, så hade inte Jonathan något att dricka, varpå Rasmus erbjuder honom hans dryckesflaska - Jonathan tar glatt emot, smakar en slurk, och ger tillbaka flaskan. Gott humör från båda - hela tiden. Åh, vad det värmde i hjärtat då. En sån liten småsak kan förgylla en hel dag.

? Jag har flera go'a tävlingar igång. Alla tävlingar som är igång nu hittar du HÄR, mer kommer - men man ska väl inte slänga upp allt direkt va? ;)

? Denna veckan firas det 100årskalas. Min syster och min mormor firar 100 år ihop, alltså Jenny blir 20 och mormor 80. Detta firar vi hemma hos mina föräldrar då mormor kommer ner inför helgen - av just denna anledning. Ska bli supermysigt. ?
  • Rasmus
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer