Måndagslistan

Idag är det måndag, eller ja, sluttampen på måndagen, och jag ska knåpa ihop veckans måndagslista ala JennyN


Idag, måndag, är jag glad för att:

? Jag och Conny har firat ettårig bröllopsdag.
Ja, för ett år sen stod vi där, nervösa och skakiga, i kyrkan - och lovade varandra evig trohet. I samma stund döptes även Jonathan - och prästen offentliggjorde att vi väntade tillökning igen... vår lille Noah. Mycket på en gång :) Detta har firats med glasstårta idag - ja, vi firar inte så stort ;)

? Mammabloggdaten i lördags var över förväntan. Jag förstår om ni väntar på inlägget om det, men det kommer upp imorgon. Det har vart alldeles för mycket här hemma för att jag ska ha kunnat skriva om allt som hänt. Men det kommer under morgondagen.

? Vinnarlistan av de senaste vinnarna är nästan komplett nu. Endast en vinnare av löshåret kvarstår - vilket innebär att jag kommer ha mååånga lyckliga vinnare imorgon, tisdag! :) Alltid lika kul!

? Remissen blev försenad från VåC men idag fick jag ett läkarsamtal om att den ska skickas. Nej, jag är inte glad för förseningen, men jag är riktigt glad att den ska skickas nu. Den ska bara kompletteras med ett sista blodprov då de rationaliserat bort triglycerider i senaste provet. Men detta görs tidigt imorgon bitti! :) Nu händer det grejjer - och med ett bmi på 42-43 nekar dom inte operation i första taget! :)
? Endast två veckor kvarstår på grabbarnas vårtermin - sen är det sommarlov! Något de väntat på, liksom vi vuxna. Sen är det att vänta på Connys semester som återstår - men det går snabbt. Sen drar vi på lite semesteraktiviteter - hela familjen längtar!
  • ALLMÄNT
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer