Måndagslistan

Oj, vad tiden går snabbt ibland. Måndag igen, och dags för en måndagslista!


Idag, måndag, är jag extra glad för att:

? denna helgen har varit helt och hållet underbar från början till slut. Alltså, allt har verkligen varit toppen. Två dagar spenderade i Cadillacen - bara det är underbart. Att ha firat Mors Dag två gånger var också helt kanon! En utehelg helt enkelt, med kanonvänder. Nu är sommarn här! ?

? Jag ska bli faster. Alltså, jag kan inte sluta tjata om detta. Det är något riktigt stort för mig. Om bara några månader finns det ännu en bebis inom familjen och jag är helt överförtjust i tanken. Mina barn ska få en kusin, jag ska få ett brorsbarn. En flicka om man ska tro på min farfars ord (som för övrigt har haft rätt på ALLA sina barnbarnsbarns kön!)

? denna veckan har två besök på vårdcentralen som jag ser fram emot. Dels ska Rasmus dit på 2,5årskontroll imorgon, även ang. språket då. Så här har jag suttit och fyllt i en massa papper kring det. Intressant. Men orolig är jag inte längre iallafall, det har ju börjat lossna en del. Och om vi skulle få gå till en logoped så är det inte hela världen, vet många som gjort det också ;)

? På onsdag är det dags för läkarbesök för min egen del, och jag är exalterad! Då ska remissen skickas ang. min operation, och jag kan inte annat än längta halvt ihjäl mig. Jag går här hemma som på nålar. Vi har en väntetid på 9-13 veckor på vårt sjukhus, å jag hoppas att jag kan få en akuttid ändå... vore det roligaste att få det gjort direkt liksom...
? På lördag är det dags för mammabloggdaten i Göteborg, något jag längtat efter under lång tid nu. Jag vill verkligen ha lördag idag, då får jag chansen att hälsa på Desiree också, hon var ju faktiskt på tjejkvällen men det uppfattade jag aldrig :P

? På söndag är det jag som står och säljer av gamla pryler vi inte har någon glädje av. Och då snackar vi barnkläder, leksaker, tavlor, pryttlar av olika slag, prydnader och massa sånt. Ja, sånt vi inte kommer ha varken nytta eller glädje av. Känns jättebra - jag måste bara få lite energi att samla ihop allt ;)


En händelserik helg, och en ännu mer händelserik vecka väntar ?
  • ALLMÄNT
  • 8 visningar

Gillar

Kommentarer