Matfestivalen 2013

Denna helgen var det dags för matfestivalen igen. Jag tog barnen under armen och gick till bussens eftersom maken var iväg och agerade flytthjälp åt mina föräldrar. De tyckte att det var stenkul att åka buss och att repetera vad rösten i högtalarn sa... Rasmus satt nog och fnittrade hälften av den tid vi spenderade på bussen.

Väl inne så köpte vi festivalhäften och såg oss omkring. Mat köptes för kuponger - jag tog thaimat medans barnen hellre ville ha älgkebab. Ja, det fanns ju att välja på :) fanns även kolgrillat kött, räksmörgåsar, fläskfiléspett, olika soppor, langos m.m. Vi kikade även på marknadsdelen där vi bland annat köpte en whiskeyost och Österhagens glass. Smarrigt värre! Kaffebutiken bjöd på kaffe, te och cappuchino - och jag gick därifrån med en påse löste och chokladpraliner :)

Något tivoli besökte vi aldrig, vilket jag är glad för idag. Läste om en sån där jubelidiot som dragit med sig en unge i armen och gått därifrån. Lyckligtvis så såg mamman detta i sista sekund och dottern kom till rätta. Det är ett ögonblicks verk - och denna gång hände det på tivolidelen av årets matfestival i Skövde. Hemskt det där, kidnappning av barn. Människorov liksom. I dagens Sverige. Usch, jag når illa!! Till råga på allt går snubben fortfarande lös...

Summan av kardemumman blir ändå att jag är nöjd med en utedag på detta vis - mysigt liksom. Även om faktum är att matfestivalen blir mindre och sämre för varje år. Men jag är glad så länge det finns kvar iallafall!

Gillar

Kommentarer