MeandI på besök

Idag var det dags för första visningen med barnkläder här hemma - något jag sett fram emot. Känner inte särskilt många, men det blev trevligt och bra ändå - vi uppfyllde ju den förväntade kvoten iallafall :)

Conny frågade senast igår varför han inte kunde få gå ut under tiden - ja han är inte så förtjust i det här med visningar och att ha massa folk här hemma, haha. Men icke då - han skulle vara hemma. Men inte trodde jag att han skulle leda shoppingen?! Han matchade ihop vad han tyckte var snyggt och jag var väl inte så sen på att haka på. Smak har han ju uppenbarligen!

Säljaren som var här var både bra och trevlig, och visade upp olika matchningar - jag älskade dom allihop. Såklart! Och syskonmatchning är det bästa jag vet - även om det inte blev så mycket sånt idag. Noah fick endast en tröja - en härlig dinosaurietröja med lite retrokänsla. Jonathan fick jeansshorts och en "traffictröja" och Rasmus fick likadana shorts matchade med en fotbollströja. Supersnyggt!

Bilderna lånade från MeandI´s hemsida

Som synes i bilden ovan så vart det kläder till mig själv också, såklart :) Att kunna använda L i kläder är något jag absolut inte är van vid, så jag är glad att Elinor hade med sig kläder att testa - annars hade jag beställt XL som då blivit för stort :) Men en klänning, två par "magic knickers" (ett par vita och ett par marinblå) samt en top med sköldpaddor blev det. Två av plaggen syns alltså inte i bilden ovan då knickersen var värdinnegåva och tröjan var ur en av deras kampanjer. Men dessa var det:

Jag är supernöjd med valet av kläder - och ser verkligen fram emot leveransen ?

Gillar

Kommentarer