Med en smak av jul...

Årets juleskum från Cloetta är här; KNÄCK!

Jag, som fullkomligt älskar knäck, var inte sen med att köpa hem denna när jag såg den i butik! Knäck liksom, hur fel kan det bli?

Godisgrisen högg in, och smaken var faktiskt helt okej. Lagom "kolig" liksom... även om jag inte skulle gissa på just knäck om någon frågade mig om smaken och jag inte visste. Skulle nog snarare svara just kola. Seg kola med colasmak... typ så. Knäck är kolig... men jag vet inte, jag vill ha lite mer "jul"smak ändå... är nog lite kräsen - chokladknäck eller saffransknäck är ju det allra godaste! ?

Kanske de skulle införa det...? En påse med juleskum - innehållande både knäck, chokladknäck och saffransknäck? Det skulle nog bli en hit.
Jag gav ju bort nästan hela min påse... alla bitar utan tre - de jag själv snaskade i mig. Resten fick barnen (maken gillar inte skumgodis). Detta mest för att de var så söta i smaken - godis överlag är ju väldigt sött för min smak i dagsläget, men skumgodis är extra sött! Och med smak av knäck vart det ännu mer sött!

Men de var ju nöjda och glada - och ja... det blir nog ytterligare någon påse med juleskum knäck innan julen är här! Kanske skulle skriva en lapp till tomten också om att barnen vill ha såna här i sina julstrumpor? ;) Vi ska ju ändå sätta oss och skriva brev till tomten i dagarna här...
  • ALLMÄNT
  • 6 visningar

Gillar

Kommentarer