Med underkläder från Abecita


Denna underbaring kom hem i ett paket från Abecita för en tid sedan, tillsammans med matchande trosa. Och vad jag älskar dessa underkläder!

Efter att ha gått ner 60 kg sitter ju knappast underkläderna särskilt bra kan jag meddela. Och vanliga behåar är inte alltid så roliga när man tänkt amma - och framförallt så brukar de knappast vara särskilt snygga! Men en ammande mamma vill väl också vara snygg under - eller?

Abecitas underkläder är både snygga och funktionella. Ja, nu menar jag framförallt amningsbehåarna när jag skriver "funktionella" då, och denna behå är helt underbar! Ja, den stora favoriten här hemma. Jag lär ju fortsätta använda den även efter amningen, helt klart! En ordentlig rygg och breda axelband är detta en klockren BH, eftersom den även stöttar upp om man har en större byst.
Nu under amningen är den både skön och lättanvänd. Spännande klarar man lätt att knäppa upp med enhandsfattning även om man sitter och håller barnet i famnen med andra handen. Sånt gillas ju - för vem vill att ens barn ska behöva ligga och skrika för att man själv ska kränga av sig tröja och bh innan amningen?

Ja, tummen upp för denna amningsbh, jag gillar den skarpt!

Gillar

Kommentarer