Melodifestivalens andra chansen

Jag vann ju en tävling hos Metro – där jag fick hem fyra biljetter till lördagens melodifestivaltävling; Andra chansen. I Lidköping. Vilka som skulle få följa med var det aldrig någon tvekan om. Vem umgås jag allra mest med, bortsett från make och barn? Jo, mina föräldrar samt syster o svåger.
Det blev att mina föräldrar och syrran följde med – och svågern vart kvar här hemma med ”de mina” så att säga. De roade sig med tv-spel, snacks och film medans vi andra var iväg på galej

>

Vilken kväll! Jag är såå nöjd – och jag hoppas att vi snart kan göra om något liknande igen. Skönt att komma iväg lite, och umgås på annat än hemmaplan. Det är liksom inte varje dag man hittar på något liknande!
Sen var det ju ett extra plus att åtminstone en av mina två favoriter gick vidare till finalen på lördag. Jag blev lite less på att Martin Stenmarck och Linus Svenning skulle mötas i en duell, varför kunde de inte få varsin? För de hade lätt slagit ut både Outtrigger och Paparizou! Men nåja, man kan inte få allt man önskar. Stenmarcks låt var underbart bra, men Svennings var också helt fantastisk. Jag älskade de låtarna! Så jag är glad, mer än glad, att en av dom gick vidare.
För vi vet väl alla hur det är – alla klagar alltid på att fel låt vann. Och så brukar även jag tycka…

Jag var rädd att Ammotrack skulle gå vidare. Det är inte min musiksmak, alls, faktiskt. Inte Outtrigger heller. Hårdrock och liknande i all ära, men inte i melodifestivalen…!! Personligen upplever jag det som ett PR-trick från Ammotracks sida iallafall. Hur kommer det sig annars att det är stora affischer uppslagna här och var som lyder; ”Schlaget om skaraborg” och ”låt oss sätta skaraborg på kartan” osv? Och att de släpper en skiva i samband med genombrottet i melodifestivalen? Och att Ica Maxi bakar massor av tårtor, svarta sådana med röd text, dekorerade med ”Ammotrack”? Jo, det är hysteri i Skaraborg kan jag lova

Eller… VAR!

Jag skulle så gärna åka upp till stockholm, och bjuda med mig samma resesällskap igen. Dock finns inte pengarna till att lösa dom biljetterna direkt, och att ha turen på sin sida och vinna biljetter – det lär jag nog inte ha. Kan ju hoppas, men vågar inte tro! Men jag ska se finalen iallafall, det ska jag. Och hålla tummarna för allas våran Linus!

  • Nöje
  • 39 visningar

Gillar

Kommentarer