Midsommarafton 2021

Midsommartjejerna

Jag och Isabella var ute på morgonkvisten för att samla ihop lite blommor till blomsterkransar. Så blev det. Och så vart det kransar.

Om midsommar nu ändå blir annorlunda så kan man ju passa på att spetsa dagen med något lite mer annorlunda då. För vår del är det väldigt annorlunda med kransar eftersom jag aldrig i mitt liv bundit en blomsterkrans. Måste ändå säga att jag blev ganska nöjd med resultatet.

Lovis var glad i hågen hon också, men hon ville inte vara med på midsommarbilden. Det behövde hon inte heller. Hon domderade rätt bra över syskonen ändå.. Våran envisa Lovis <3

Vi hart haft svärmor här under dagen, grillat god mat och ätit jordgubbstårta så magen pekar rakt ut. Till råga på allt så tog gasolen slut mitt i grillningen med mitt snille till gubbe tog köttet och räddade det genom att grilla klart det i ugnen. Tur funktionen finns ;) (macken hade slut på gasol även dom!)

Så med det sagt så önskar jag alla andra en trevlig fortsättning på midsommarhelgen 2021 <2

Blommorna som blev kransar

Årets midsommartårta.

Fylld med vanilj och jordgubbsgrädde av hemgjord jordgubbspure och jordgubbsbitar. Drösvis med svenska härliga jordgubbar ovanpå, precis som det ska vara. I efterhand kom jag på att jag kunde sprungit ut o norpat citronmeliss i kryddhuset, men jag är inte riktigt van vid att ha sånt så nära :)

  • 3 205 visningar

Gillar

Kommentarer