Min hjälte, min nya kärlek och min räddare i nöden...!

I säkert två år har den stått i skåpet - utan att någon använt den. Jag har envisats med att baka allt för hand, det är ju "fusk" med maskiner. Men nä - idag åkte den fram. Och jag är såå nöjd.

Vem sa att man måste ha en ny maskin? Årets modell?
Ja, högst upp på önskelistan står fortfarande en Kitchen Aid! Men tills dess kommer denna funka utmärkt, och idag har det blivit både bröd och kakor bakade med maskinen. Den har gjort allt så mycket enklare - och framförallt; roligare! Milanostänger och ett morots- och ingefärsbröd blev det idag. Båda två tagna direkt från "Hela Sverige Bakar". Inspirationen flödar här hemma och jag vet massor jag vill göra, men vet knappt vart jag ska börja någonstans! :)

Nu ska nya bröd testas, och roliga kakor ska bakas. Givetvis kommer inte allt göras med denna maskin, jag har fortfarande en elvisp också ;) Men maskinen gör ju att bröd- och bulldegar blir så mycket roligare att jobba med. För hur mycket tror du att jag behövde ta i bröddegen idag? Nä, just det, knappt något alls! :)

För att se mer av min baklycka i köket, sök reda på Drommenom11barn på instagram. Där lägger jag upp bilderna från köket allt eftersom - och sen hamnar ett urval av dom här i bloggen :)

Gillar

Kommentarer