Min romantiske make..

Alla hjärtans dag idag ju, hoppas att ni alla har en fin dag! ?
(bilden är tagen från en bukett vid tidigare tillfälle, inte idag)

Det är först nu det slår mig att det faktiskt är 14 februari.
Här hemma uppmärksammar vi inte dagen särskilt mycket, man kan ju visa uppskattning och kärlek till sina nära året runt tycker jag. Visst skulle jag vilja skicka blommor till både mina föräldrar, mina syskon med respektive och min svärmor - som tack för att de finns där. Även till Conny - som tack för att han står ut med sin bitska, överjävliga fru varje dag ?
Men ja... idag blir det inga blommor iallafall. Kanske en annan dag ;)

Hos "Familjen Taikon" har dagen gått i ett kan jag lova. Jonathan hade en dålig natt och vaknade vid 04 för att skicka upp pappa ur sängen. Alltså, Conny fick lämna sängen och därmed inte sova mer. Egentligen hade han ju en timme tillgodo för att sova på, men inte enligt Jonathan. Noah har nog inte heller sovit så bra inatt, i skrivande stund sover han sin andra lur för dagen!?

Undrar lite om det är något orosmoln som legat över huset inatt, för jag är inte heller på hugget. Däven och dåsig, glad för att maken erbjöd sig att laga maten idag. Något så avancerat som korv stroganoff. Men maten är alltid godare när man sluppit att stå i oset själv, inte sant?
Under tiden han lagar mat funderar jag lite på om jag ska roa mig med att slappa vid TV:n eller om jag ska rensa lite bland kläderna. Har ju si sådär tre ton kläder som ska ut härifrån. Eftersom jag numera kommer ner i L/XL så ska alla större kläder ut härifrån, för att aldrig mer komma tillbaka! Det handlar om både XXL-kläder men till och med 3XL. Vissa damstorlekar går upp till 58! De tar ju onödigt mycket plats... (men kanske sparar ett par byxor som "vedervärdigt minne", vi får se det).

Kanske blir att jag slänger ihop någon kladdkaka med vispad grädde eller så till kvällen, bara för att. Det blir ju en liten guldkant på torsdagen iallafall, eller hur?
  • ALLMÄNT
  • 8 visningar

Gillar

Kommentarer