Modifast

Idag kom ett paket från Reddville, deras VIP-utskick denna månad innehöll, förutom tamponger, även produkter från Modifast. Jag är förtjust i deras chokladpudding sedan tidigare, så jag tackade ju knappast nej till några extra påsar

>

Modifast har flera goda smaker på deras kost- och måltidsersättningsprodukter, där chokladpuddingen är en klar favorit för egen del. Även kaffedrycken är riktigt god!
Nu brukar jag ju inte leva på måltidsersättningar direkt, men då och då tar jag till just en Modifast chokladpudding av den anledningen att jag tycker att den är god! Riktigt god!

Inför min operation levde jag uteslutande på Modifast, och det är faktiskt den enda måltidsersättningen jag klarat av att leva på under längre tid än två dygn! De smakar gott, de mättar bra och man går ner i vikt!
Chokladpuddingen använder jag fortfarande lite då och då, som något ”extra gott”. Allra helst under de perioder då jag får extremt chokladsug, men också då jag bara känner för något extra. Visst kan jag unna mig en chokladbit från affären om jag vill, men detta känns bättre, plus att jag tycker att det är godare.

Fram till 28 april kan du nu få köpa Modifast chokladpudding till kampanjpris via deras hemsida – endast 79kr! (ord pris 109kr)! Du uppger koden ”APRIL2014? i kassan och rabatten dras av! Supersmidigt – och står du inför en operation (vilket jag vet att flera av mina läsare gör) är det ju inte fel med rabatt på grejjerna heller!

Vill du också få hem paket med gratis tamponger utan att binda dig till något? Besök reddville.se och anmäl dig! Inga konstiga krav och grejjer. Det enda du behöver göra är att svara på några enkla frågor efter kampanjen, så är du med till utskicket månaden därpå också!

Gillar

Kommentarer