Mors Dag 2012

Firades på två ställen :o)

Först garnerade jag den plåtstora smörgåstårtan (som jag för övrigt glömde fotografera), sen for vi iväg till mina föräldrar. Smörgåstårta, kaffe och massa prat blev det. Alltid lika trevligt :) Fick även tillfälle att växla ytterligare några ord med brorsans fina M! Hon och bror ska följa med på någon av de kommande bilutställningarna också, vilket jag tycker är jätteskoj att de vill ?

Efter besöket hos mor och far så åkte vi tillbaka till Tidan, för att besöka svärmor. Väl där vart det tårta och kaffe - fast princesstårta istället. Gott med något sött efter att ha ätit smörgåstårta kan jag säga ;) Lite prat om ditten och datten här också ?

Jag och min make har verkligen de bästa mödrar man kan ha,
det råder det ingen tvekan om!

Väl hemma har vi fått tampas med en trotsunge och en kaskadspyende övergrinig parvel. Nice. Men det är så det är ibland... får hoppas att de är piggare imorgon :)

Har verkligen blivit dåligt bloggat de senaste dagarna, och jag kan säga att jag har många inlägg som ligger som utkast och inte publicerats. Tjejkväll, tandblekning, en fundering och lite annat, för att bara nämna några i mängden. Och sen kommer ni även delges en ny blogg som jag kommer skriva en del i.

I och med att operationen jag ska genomgå kommer ta en stor del i mitt liv har jag skapat en ny bloggadress som enbart behandlar den delen av livet - just för att inte Drömmen om 11 barn ska bli bombaderat av dessa viktinlägg. Eller tycker ni att jag ska köra den delen av livet här inne också? Gör din röst hörd!
  • ALLMÄNT
  • 6 visningar

Gillar

Kommentarer