Mumsigt fredagsfika

Denna fredagen blev inte riktigt som andra fredagar. Linus har haft skolavslutning och dessutom har han valt att sova borta. Han är hos Simon inatt så här hemma är det bara jag och tre småkids. Jonathan har vart slö halva dagen och somnade redan vid 16, sov oavbrutet till 18.45 och har sen varit vaken. Men Rasmus och Noah somnade som två små ljus vid 19-tiden. Så jag och Jonathan har en kväll på tu man hand. Inte fy skam det heller.
Jag har passat på att baka lite ikväll också. Såg på facebook att svägerskan roat sig med att joxa ihop en nutellakladdkaka (hon är tydligen en jäkel på det här med att baka!). När jag visade detta för barnen sken de upp och Rasmus tjoade direkt om att han ville ha sån. Som den lydiga mamma jag är så löd jag order och i köket står nu alltså en nutellakladdkaka.

Eftersom Rasmus somnade innan det var dags att avnjuta kakan så är det bara jag och Jonathan som smakat på den. Syndigt gott faktiskt, riktigt riktigt gott. Och ja, hade det inte varit för att min mage säger stopp så hade bannemig hela kakan varit slut. Jonathan gav också tummen upp - så det var tur att svägerskan la upp den där bilden idag... så det blev ordentligt fredagsfika här hemma! ;)
Men du ska inte tro att Rasmus blir utan, för det finns kvar - och han ska få sin beskärda del av kakan redan efter frukosten imorgon bitti. Lördag som det då är! ?

Gillar

Kommentarer