Några av dagens shoppingfynd - och kärlekspiller på burk

Roade oss som sagt på commerce idag, vilket även innebar lite småtittande i några av butikerna. Ett måste när man är där är såklart Stadium - så blev det även idag. Och med oss därifrån fick vi två par skor, ett par turkosa Everest till Rasmus och ett par mörkblå Nike till Noah. Ångrar lite att jag inte köpte ett par Everest till Jonathan också, men jag får väl åka in i veckan och fixa det.

Sprang dessutom in på lagerhaus när jag såg att de sålde springformar för endast 39kr! Jag har ju letat efter en plan springform ett tag nu men de var slut på t.ex. Clas Ohlsson, så jag vart uppriktigt sagt skitglad idag när jag såg dom där! Så billigt också! :) I farten blev det en burk kärlekspiller till maken också... i efterhand funderar jag lite på vad jag tänkte på... kärlekspiller? Vart kan det sluta någonstans?


Jag menar, han är ju knappast "icke-kärleksfull" för att han inte kommer hem med blommor var och varannan dag, eller uppvaktar mig med choklad. Pussar och kramar får jag titt som tätt, och jag får dagligen veta att han älskar mig över allt annat. Humm... men kärlekspiller (sockerfria godisar, i verkligheten) det kan ju inte annat än sluta i katastrof nu? ;)
  • Shopping
  • 37 visningar

Gillar

Kommentarer