Nammis underbara lakrits

Det fanns en utställare på mässan som jag fastnade lite extra för, där jag stannade till ett par gånger. Som opererad kan man ju inte moffa i sig godis hejdlöst, utan får tänka sig lite för... Men några smakprover gick bra, sen var det bara att vänta lite till serni ;) Med mig hem köpte jag också lite lakrits från Nammi. Supersalta salmiakbitar, chokladkulor innehållande lakritsskum, lakritsöverdragen kola och sen en choklad- och lakritsstång. Supergott!
Givetvis såg jag även till att försäkra mig om att jag kunde tillgodose mitt framtida behov av Nammi´s godis! Det kunde jag lätt eftersom vi har återförsäljare i både Skövde och Mariestad - tack och lov!

Så i måndags satte jag foten hos Läckerbiten i Skövde för att kolla in deras sortiment, och jag blev jätteglad. Det fanns massor som föll mig i smaken - även om de salta salmiakbitarna saknades. Men massa annat smått och gott ?
Något annat smarrigt som fanns på Läckerbiten var ost. En manuell ostdisk är inte varje dag man besöker, och här fanns ostar av alla de sorter du kan tänka dig. Själv köpte jag hem en underbar prästost (smakar inte alls som de tråkiga prästostarna på Ica och Coop!) och en läcker bondost som passar perfekt på ostbrickan! Mmm, hade det inte varit för att klockan är mitt i natten hade jag minsann dukat fram med ost och salta kex nu!


Gillar

Kommentarer