När en underbar dag får ett jobbigt slut

Imorse kom gubben min in med frukost på sängen, visst är jag bortskämd? ;)
Nej, det händer inte varje dag, men när det väl händer är det uppskattat!

Sen for vi iväg till loppisen för att jag skulle lämna in ytterligare filmer, lite glas och annat bråte som vi inte skulle ha kvar. Fick då veta att de sålt en del prylar bara sen i onsdags då jag var där sist - så det vart pengar idag igen - wonderful! Extra pengar är väl alltid kul?

For ut i skogen där mamma och pappa väntade, sen väntade ett par timmar med lekande barn och mot slutet rent gnäll - ja, att vara i skogen flera timmar är inte alltid så populärt kanske. Men när vi for hem hade vi mer svamp än vad jag vågat räkna med, så det kändes kanon.

Min dag har alltså varit helt kanonbra - men fick ett värre slut. Efter att ha ätit hamburgare med bröd, fick jag ett sjujävla gallstensanfall. Det var bara att köra ett diklofenak-race och vänta ut det. Resultatet? = Jag somnade av ren utmattning. Jobbigt när man får anfallen, och nu var det ett tag sen senast, på både gott och ont (mest gott får jag erkänna, det är ju inte så att jag gillar dom!)


Imorgon är det första dagen i skolan för denna terminen, för våra stora grabbar. Linus börjar 2:an och Simon börjar 3:an. Herrejisses - vart tar tiden vägen??

Gillar

Kommentarer