När hemmet blev en röra..

Jajamen. Idag vart en energislukande dag. Dels så kom kommungubbarna o meddelade att vattnet skulle stängas av. PANIK! Fyllde upp vatten i flaskor och diskade det som fanns. Åhh.. snabbt gick det också. De visste inte om vattnet skulle vara tillbaka vid 22 ikväll eller om det skulle dröja tills imorgon. Men... jag märkte inte ens att vattnet varit borta, förutom att det pös i kranen (luft). Sen vart det bestämt att jag skulle rensa bland leksakerna... påbörjade det och är långt ifrån klar kan jag lova. Allt sorteras upp. Bilar, lego, duplo, mageblocks, babyleksaker, gosedjur osv... allt i egna lådor och förvaringar. Sen är det massvis (och då menar jag??massvis) som slängs. Först började jag med kassar men insåg snart att det inte funkar - så nu står 1,5 sopsäck klar för soptippen - MED LEKSAKER! Grabbarna kommer sälja av sina beybladearenor och troligtvis även en del annat verkar det som. Detta för att på så vis själva få in pengar att köpa ett tv-spel de gärna vill ha. Duktigt! (de leker ju inte ens med grejjerna!) Själv har jag också börjat rensa ut lite grejjor. Har massor, massor, massor som ska iväg. Men man måste börja någonstans, eller hur? ;) Tradera orkar jag inte hålla på med, men kanske får bli det ändå?

Tåls att sovas på! Imorgon är en ny dag, med hårklippning, pakethämtning och massa annat skoj - för i helgen drar jag på mammabloggkryssning!

Finns en del som ska väck, t.ex. detta "väggord" i Shabby chic stil... vad ska jag med det till? Shabby chic är skitsnyggt, men passar inte in här hemma!!


Grabbarnas arenor som de tjatade sig blåa efter... men som de aldrig leker med! :P

Gillar

Kommentarer