När man är FÖR TJOCK FÖR ROSA!

I helgen är det dags för mammabloggkryssning (visst tjatar jag om denna kryssning, haha). I flera dagar (eller veckor faktiskt) har jag haft beslutsångest över vad jag ska ha för kläder. Jag är ingen klänningstyp alls, men ändå känner jag att jag gärna vill känna mig lite fin vid såna här tillställningar. Så då slog jag till - en klänning ska jag ha. Förra klänningen kändes inte alls jag, och nej, jag ville inte ha den igen. Men så hittade jag dessa skönheter hos ellos, med en shysst rabattkod fick jag en klänning riktigt billigt (150kr) och fraktfritt. Som hittat. Efter att ha läst recensionerna vart jag dock väldigt tveksam till storleken så jag fick beställa två storlekar, haha, och ja - den ena kommer gå i retur. Den större eller mindre återstår att se.

Nu över till det jag skulle komma till med detta inlägg.

Som tjockis är det ju lite regel på att man ska ha svart. Detta för att dölja ev. bilringar och överflöd. Man ska inte sticka ut, och inte bära färgglada kläder.
Saken är att jag älskar rosa, gärna starka rosa färger. Så efter mycket velande fram och tillbaka (och lite pepp av Conny; det är en kryssning - ingen begravning!!!), så bestämde jag mig - det blev en rosa!

Med risk för att vara den färgstarkaste på båten kommer jag bära en knallrosa klänning, så det så!! ;)
  • 6 visningar

Gillar

Kommentarer