När man är sådär galet nöjd...


... då känns det som bäst!

Det här med sovrummet alltså, jag kan inte vara mer nöjd! Han kan det han håller på med, min make. Allt handlar bara om att få "tummen ur arslet" eller "arslet ur vagnen" som man säger...
Att se den syn ni ser i bild ovan - det känns fantastiskt. Tänker man på hur det såg ut för bara några veckor sen så är det mäktigt!
Och ja... det finns en viss anledning till att jag inte förevigat någon "före-bild". Det var inte mycket att se. Samtidigt som man ju ångrar det lite nu - hade ju vart kul att kunna visa förändringen..

Men en anskrämlig lila tapet undertill, med en något mer anständig och ljusare tapet upptill - och en tapetbård mittemellan. Hur låter det? Till det en plastmatta som definitivt gjort sitt, en skarv i mitten av rummet hade till och med börjat lossna... Sen satt det bruna 70-talslister i hela rummet. Trendigt värre!

Nu är väggarna vita, och rummet har till och med fått en fondvägg. Något jag velat ha i sovrummet under många år men det har liksom inte blivit av. Till detta bjoorn´s stavparkett och vita lister.
Kvar just nu är listerna runt fönstret samt taklister och de nya fönsterbrädorna. Sen ska rummet inredas. En säng, sängbord, en byrå och så tavlor... gröna växter, svarta och vita detaljer. Åh... det kliar i fingrarna!

Gillar

Kommentarer