När man rensar gammal bråte

Idag har jag vart inne på sjukhuset, ett ganska folktomt sjukhus faktiskt. Där gjordes ett tillväxtultraljud på bebis som visade sig vara +14 % enligt deras beräkningar. Inte så jättestor, men ändå lite över genomsnittet. Dock tror jag så mycket jag vill på beräkningar ;)
Ninja var ju beräknad till att väga 3800 i fulltid, absolut MAX 4000 g sa dom. Och då var den läkaren riktigt duktig sa dom. Mja.... ut kom hon fyra dagar senare. 5370g. Och på liknande vis har det varit med alla bebisar för vår del ;)
Det sägs vara en vikt, men ut kommer minst ett kilo mer. Så... med det sagt så tror jag att denna bebis kommer ligga på ca 4500g när den är färdigbakad ;)

Jag valde att dubbelkolla kön en extra gång, och det visade precis samma som sist. Jag har inte offentliggjort något ännu, men det kommer. Tids nog. Vecka 33 imorgon så jag har några veckor på mig att delge detta ;)

Jag roade mig med en kvällsfotografering ute i det gröna tillsammans med Carro ikväll. Resultatet därifrån kommer också, lagom spänd <3

Så ikväll, tankad med lite extra energi - laddar jag upp med att rensa lite i vårt källar"förråd". Vi ska bygga ut kan man kalla det. Så jag går igenom vad som ska vara kvar, och vad som ska slängas. Det är mycket bråte. Väldigt mycket faktiskt.
Mitt bland alla dessa saker hittade jag något ganska kul. Tog ner det från hatthyllan i tron om att det var ett munskydd, hahahaha. Döm om min förvåning när jag stod där med ett gammalt pungskydd som Conny hade när han spelade innebandy, så därär "i sina bättre dagar" ;) Nä men ja...

Jag gjorde något kul utav det. Så jag ställde mig i Linus och Simons dörr, en i taget såklart, och dansade lite sådär halvt juckande och spelade knäpp. De höll väl på att ramla av sina stolar, stackarna! :D

Nåja, nån gång måste morsan också bjuda på sig själv!

  • 8 112 visningar

Gillar

Kommentarer

Livetssanning
Livetssanning,
Jo du brukar ju få stora barn. Lycka till när de e dags. Kram 💞
nouw.com/livetssanning